23948sdkhjf

Møbelkoncern forventer at blive bestormet

Populære elevpladser med et firecifret antal ansøgere.

Idemøbler og Ilva – der er samlet i selskabet Iddesign – har nu opslået årets ledige elevpladser i kædens bolighuse.

Sidste år modtog møbelkæderne tilsammen over 1.100 ansøgninger til 30 elevpladser rundt om i landet og i år forventes en tilsvarende interesse.

Ifølge HR-konsulent Astrid Hvorslev, der er ansvarlig for elevkampagnen hos Iddesign, er populariteten et udtryk for, at møbelkoncernen har fundet en god formel for forløbet omkring rekruttering.

På Facebook har Iddesign oprettet en side, hvor nuværende elever fortæller historier og lægger videoer op fra deres hverdag. Det giver potentielle ansøgere mulighed for at få et indblik i hverdagen som elev i Ilva eller Idemøbler.

Første runde af samtalerne er også grebet utraditionelt an. De udvalgte ansøgere inviteres med på en af de seks såkaldte rekrutteringsdage, som Iddesign afholder rundt om i landet fra sidst i februar til starten af marts.

- Vi udvælger cirka 25 ansøgere til hver rekrutteringsdag, hvor vi har arrangeret forskellige arbejdsstationer og oplæg fra nuværende elever og butikschefer, så begge parter på den måde kan vurdere, om der kan blive et godt match. Vi har fået en virkelig god feedback fra eleverne på at gøre det på denne måde, da de møder deres måske kommende kolleger mere uformelt og i øjenhøjde, siger Astrid Hvorslev.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125