23948sdkhjf

Fumac har stoppet millionblødning

Alligevel er armene nede hos vestjysk møbelproducent.
Den vestjyske kontormøbelproducent Fumac har stoppet en årelang stime med milliontab og får overskud for første gang i 7 år.

Også omsætningen er i årets løb øget, fortæller virksomheden. Alligevel er der ikke stor tilfredshed med resultatet.

Driften var ikke bedre end året før. En engangsindtægt i 2015/2016 løftede resultatet op i plus, og det skyldtes en foranstaltning fra ejerkredsen, som skulle lette en tyngende gældsbyrde, så Fumac bliver bedre til at tjene penge.

Næste år bliver det dog et rigtigt plus, lover adm. direktør Per Susgaard.

- Vi fastlagde en strategi over de områder, hvor vi gerne vil vækste fremadrettet, men nogle ting tager lidt længere tid med at lykkes, end man havde håbet, siger han til Wood Supply.

For at styrke omsætningen, som fik et gevaldigt knæk med finanskrisen, har Fumac satset på et par nye forretningsområder. Plademøbelproducenten, som arbejder med spånplader og MDF med forskellige overflader, forsøger nu at sælge spiseborde, sofaborde og skænke med mere til forhandlere af boligmøbler.

Derudover har man satset på at gøre comeback som en stærk aktør på det norske kontormøbelmarked.

Fumac forventer også at blive begunstiget af den SKI-aftale, som Scan Office har vundet over de næste 4 år. Som fast leverandør håber Fumac dermed, at de næste 4 år kan give en god, fast afsætning.

Det er allerede gået så godt - fortæller Per Susgaard - at man i regnsskabsårets fire første måneder kan se en positiv bundlinje arte sig.

- Også selv om det kunne have været bedre i seneste regnskabsår, så er det glædeligt, at vi kom ud med et positivt resultat. Det er vigtigt for selvforståelsen, når man hedder Fumac, siger Per Susgaard til Wood Supply.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109