23948sdkhjf

Kontorleverandøren varmer sig med vundne storudbud

Og det kan ses i det netop offentliggjorte årsregnskab.
Tidligere i år vandt Scan Office det attraktive SKI-udbud. Det betyder, at man i de næste 4 år har 70 kommuner som kunder.

Men allerede før det eventyr for alvor er startet, kan Scan Office fejre et rekordresultat. I hvert fald på én af linjerne.

Et netop offentliggjort regnskab viser et overskud på 26 mio. kr. før skat, og så godt har møbeldelen af Scan Office aldrig før klaret sig. siger hovedaktionær og direktør Finn V. Nielsen.

På papiret er resultat dalet, men han påpeger, at Scan Office i regnskabsåret har udskilt den indbringende kontorforsyningsdel i et selvstændigt selskab med ham selv som ejer og at kontormøbeldelen - som Scan Office nu udelukkende består af - aldrig har klaret sig bedre.

- Jeg synes, det har været et helt fantastisk år, og det skyldes en stor indsats af alle medarbejdere og en god opbakning fra kunder, siger Finn V. Nielsen til Wood Supply.

Året er blandt andet præget af, at Scan Office fik lov til at indrette smykkekoncernen Pandoras nye hovedsæde i København. Det største kontorudbud i Skandinavien i år.

- Det er dejligt, at vi også kan vinde de store business to business-projekter, så det har selvfølgelig været et meget travlt år med stor aktivitet og meget arbejde, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094