23948sdkhjf

Vinduesfabrik øjner mere eksport

Vinduesproducenten STM Vinduer på Langeland øgede sit salg i det forgangne år, men formåede ikke at tjene flere penge. Nu vil man satse på øget eksport til Storbritannien for at forbedre resultatet.

I regnskabsperioden 2014/15 blev driftsresultatet (EBIT) 6,6 mio. kr., mens det netop afsluttede regnskabsår slutter med 4,3 mio. kr.

- Vi er glade for, at vi har kunnet udbygge markedspositionen og kunne fastholde et højt aktivitetsniveau på fabrikken i Rudkøbing, men resultatet er ikke tilfredsstillende, siger direktør Finn Methmann.

Fokus på England
Trods det britiske farvel til EU og den ringere værdi af pundet, har STM Vinduer positive forventninger til markedet i Storbritannien.

- Vi har afsat produkter til det engelske marked siden 2007, og vi oplever en stigende interesse for kvalitetsprodukter inden for vinduer og døre. Vi tror på markedet i Storbritannien, og har intensiveret salgsindsatsen i Storbritannien ved at ansat en englænder med et betydeligt netværk i branchen til at løfte denne opgave, siger Finn Methmann

Positive forventninger
Efterspørgslen i Danmark efter vinduer og døre til nybyggeri og renovering ser ud til igen at vokse.

En forstærket indsats på områderne salg, logistik og servicen i det forgangne år, har været med til at forankre det gode samarbejde med tømmerhandlere og professionelle i hele landet.

Forventningerne er derfor en betydelig forbedring af resultatet i det kommende regnskabsår.

- Og vi vil fortsat fokusere på fleksible, kundetilpassede kvalitetsløsninger både i ind- og udland, siger Finn Methmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079