23948sdkhjf

Dette chefbrev hos Kvik er gået amok på LinkedIn

Besked til ansatte i køkkenfirma vækker opsigt, og nu føler chefen sig selv "blæst helt over".
Eddy Hansen var lige begyndt som chef for en supportafdeling for 140 Kvik-butikker, da han lagde dette brev på sine 13 nye medarbejderes borde i hovedkvarteret i Vildbjerg. Sammen med to stykker hjertetformet chokolade.

En af medarbejderne - kreativ konsulent Laurids Knudsen - blev så begejstret, at han lagde det til syne for sine forbindelser på det erhvervsrettede socialmedie LinkedIn.

Torsdag eftermiddag havde det modtaget i underkanten af 2000 opadvendte tommelfingre.

- God overraskelse der lå på mit skrivebord fra morgenen. Det giver virkelig en lyst til at fortsætte sit arbejde, og gør at overgangen og synet på en ny leder meget mere positiv! Jeg syntes der er mange der gør et godt stykke arbejde, men som ikke bliver anerkendt, hverken af lederen eller kolleger, som der står i punkt 5, skriver Laurids Knudsen i tilknytning til det fremviste brev.

Eddy Hansen vil ikke selv tage æren for brevet. Det er skrevet af Alexander Kjerulff fra konsulentfirmaet Arbejdsglæde.nu, som giver alle lov til at anvende teksten. Eddy Hansen vil bruge det fast fremover, når nye medarbejdere starter i afdelingen.

- Idéen er at skabe lidt begejstring og wow-effekt - også selv om vi er i Vestjylland - og for at skabe arbejdsglæde. Og som skrevet ovenfor, så folk kan begynde at danne sig et billede af mine forventninger, og værdier, siger han.

Reaktionen har kun været positiv, fortæller han.

- De har alle skrevet eller direkte sagt til mig, at de syntes, at det var en god måde at vise, hvad jeg står for og hvad jeg forventer. At min medarbejder Laurids lagde det op på Linkedin kom helt bag på mig, og den efterfølgende reaktion - må jeg sige . har også helt blæst mig over.
Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078