23948sdkhjf

Sådan vinder træerne ved OL i Rio

Bæredygtigheden har været i centrum, da man opførte de olympiske bygninger og anlæg til sensommerens Olympiske Lege i Rio de Janeiro.

Og det glæder organisationen FSC, som fremmer bæredygtigt træ

Årets olympiske lege afholdes i et land, som er berømt for sine enorme regnskovarealer, som i årtier har været presset og truet af hugst og rydning.

Alt muligt lige fra cykelbaner til medaljeæsker og papirbilletter er fremstillet ved hjælp af FSC-certificeret træ, og det betragter FSC som en sejr for bæredygtighedssagen.

Ikke mindst fordi, at OL i Rio har ført til, at 214 nye organisationer er blevet FSC-partnere som led i forberedelserne. Massevis af OL-leverandører til legene i Rio de Janeiro fra en hel vifte af industrier er hoppet med på bæredygtighedsvognen.

- Olympiske lege handler om at skabe en arv, som inspirerer andre, og Rio har sat miljøhensyn i hjertet af dets budskab. Ved at synliggøre FSC-certificering under legene har man demonstreret vigtigheden af ansvarligt skovbrug, og vi håber, at mange flere forbrugere aktivt vil kigge efter FSC-certificerede produkter, så de hjælper med at bevare skovene for de fremtidige generationer, skriver FSC-direktør Kim Christensen i en pressemeddelelse.
Læs mere om: fsc
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234