23948sdkhjf

Staten træffer afgørelse om stort Inwido-opkøb

Intet står i vejen for, at den svenske vinduesgigant Inwodo kan gennemføre den overtagelse af familiefirmaet Outrup Vinduer & Døre på limfjordsøen Mors, som Wood Supply kunne berette om 15. marts i år.

Det meddeler Inwido-koncernen i en pressemeddelelse, og det fremgår af en meddelelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som hermed har godkendt overtagelsen.

- Vi har i dag modtaget en forbeholdsløs godkendelse af opkøbet fra styrelsen og ser frem til at fortsætte den planlagte overtagelse af Outrup Vinduer & Døre, der vil ske trinvis i perioden frem til januar 2019, siger Asger Drewes Jørgensen, direktør hos Inwido Denmark. i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker etapevis. Frem mod 2018 ejer Inwodo en fjerdedel af Outrup. Den ejerandel stiger til 90 procent i 2018, og året efter overtages de sidste 10 procent.

Alene de første 25 procent er prissat til 65 mio. kroner, og de resterende aktiers værdi afhænger af de kommende års resultater.

Outrup, som laver udvendige døre og vinduer, blev grundlagt af Harry Ringgaard i 1968 og har cirka 150 ansatte i Outrup på Mors. Med overtagelsen kommer Inwodo op på cirka 800 ansatte i Danmark.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078