23948sdkhjf

Dødsfald: Niels Buhl kendte alle i branchen

Niels Buhl, konsulent hos Træ- og Møbelindustrien i Dansk Industri, var brancheorganisationsmand i et kvart århundrede.

Dansk Industri meddeler, at han er afgået ved døden efter kort tids sygdom. Han blev 58 år gammel.

I 1991 trådte han ind i træ- og møbelbranchen som pr- og kommunikationsmand, da han blev ansat i Møbel+Interiør Brancheforeningen.

Siden har han været en allestedsnærværende figur, som især var synlig til årets mange branchemesser i ind- og udland. Han talte flittigt med repræsentanter fra medlemsvirksomhederne og tog pulsen på branchens aktuelle situation.

Niels Buhl kendte alle i branchen. De færreste kendte ikke Niels.

Både designmæssigt, produktionsmæssigt og kommercielt var han en indsigtsfuld undersøger og formidler, og som organisationsmand var han mere hjemmevant i produktionsmiljøerne ude i alle landets hjørner, end de fleste med kontor midt i hovedstaden.

Som redaktør for branchens PR-medie, DanishFurniture.dk, arbejdede han ihærdigt for at promovere dansk møbeldesign i ind- og udland.

I Træ- og Møbelindustrien i Dansk Industri begræder man tabet af den mangeårige branchefigur.

- Det er med stor sorg vi har modtaget meddelelsen om, at Niels Buhl er afgået ved døden. Niels var en højt værdsat medarbejder og kollega med en solid viden om møbler og design. Niels’ mangeårige erfaring fra branchen vil blive stærkt savnet af både samarbejdsparter og kolleger, siger Flemming Larsen, som er branchedirektør hos Træ- og Møbelindustrien.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114