23948sdkhjf

Skuffende Skipper-salg bag minus

Svensk-ejede Skipper Furniture, som udspringer fra den oprindelige producent i Roslev i Salling, har vanskeligt ved at tjene penge, viser nyt årsregnskab.

Håbet var at sælge flere møbler på det danske marked, så resultatet skuffer i ejerkoncernen, som nu må stiller garanti for driften i 2016, da egenkapitalen er negativ.

- Det marked har været præget af kraftig mindskning siden 2007 med næsten 50 procent. Før 2015 forventede vi, at det skulle vende, men vi har oplevet stagnation, siger Skipper Furnitures svenske direktør Tommy Nyberg til Wood Supply.

Reelt er der tale om et nulresultat, påpeger han.

- Egentlig er det samme resultat som året før. Der er tale om nogle skatteeffekter, som slår igennem ved regnskabets afslutning, siger han til Wood Supply.

Forventningen er nu et forbedret resultat i 2016. Kontraktmarkedet er i bedring for Skipper Furniture, og så satser virksomheden på op til fire nye produktlanceringer i år. Tommy Nyberg har blandt andet stor forventning til et designsamarbejde med danske Lisbeth Ahm.

Den svenske Nelo-koncern købte Roslev-fabrikken i 2012, og hele produktionen blev i slutningen af 2014 flyttet fra Roslev til Nelos fabrik i Knislinge i det nordøstlige Skåne.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142