23948sdkhjf

Trapper fra Thy skal vises i hovedstaden

Nordvestjysk trappeproducent etablerer sig med showroom i Glostrup.
Det er på Sjælland, at grundpriserne er høje, og det får parcelhusbyggere og typehusproducenter med flere til i højere grad at bygge i flere etager.

Derfor er det helt rigtigt for en trappeproducent at være tæt på det østdanske marked, tænker man hos BV Trappen, som har fabrik i Koldby ved Thisted.

Og derfor har det nordvestjyske firma netop åbnet et showroom i Naverland i Glostrup.

- Åbningen af showroom på Sjælland er et naturligt led i den fortsatte ekspansion og for at komme tættere på vores kunder. Investering i en ny trappe er for de fleste en stor beslutning, hvor man gerne vil have undersøgt mulighederne samt se de mange varianter i én til én. Kunderne vil i showroomet kunne se et stort udvalg af trappeløsninger i træ og få tegnet sin egen trappe i 3D, fortæller Peter Vang Larsen, som er adm. direktør hos BV Trapper.

Janus Damsgaard bliver ny key account-sælger med base i Glostrup. Han kommer til BV Trappen med mange års brancheerfaring i trappebranchen, og som uddannet tømrer har han selv haft hænderne på sagerne. Han skal indgå i et salgsteam på seks mand.

- Vi håber at trælaster og byggevaremarkeder vil udnytte mulighederne for, at deres trappe-interesserede kunder kan blive betjent af eksperter og få en god trappesnak. BV Trappen har samhandelsaftaler med byggemarkeder i hele landet herunder, blandt andre Bygma, Stark og Davidsen, siger Peter Vang Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109