23948sdkhjf

Uffe Buchard indretter for Fredericia Furniture

Møbelproducentens showroom i København har fået en kulørt overhaling.
Modepersonen Uffe Buchard havde en finger med en i spillet, da Fredericia Furniture for nyligt relancerede sit showroom i Frederiksborggade i København.

Og det kan ses på den overraskende og vilde farvesammensætning, som nu præger butiksrummet.

- Vi ville gerne give os selv et skub, og fashion inspirerer os. Derfor tog vi fat i Uffe, som er en oplagt hjælper, siger Michael Schönwiese, som er PR-manager for Fredericia Furniture

Det var blandt andet Uffe Buchards idé at lave den første polstrede udgave nogensinde af Børge Mogensens ikoniske wingchair, som Fredericia Furniture er licenshaver af og producerer.

- Giver man en gammel dame en ny kjole på, bliver hun mere sexet, begrundede han det med. Og vi har fået god feedback på den, siger Michael Schönwiese.

Med et mere farvespraglet rum, som Fredericia Furniture kalder for ”The Double F Hotel” vil møbelproducenten gerne inspirere hospitality-segmentet til at indrette mere hjemligt. Segmentet dækker over hoteller, barer og restauranter.

- Folk er mere væk hjemmefra, end de har været tidligere, og når de er hjemmefra, må omgivelserne gerne være med hjemlige, siger Michael Schönwiese om konceptet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157