23948sdkhjf

Her skal alle havemøbler være miljøvenlige

Idemøbler og Ilva er tæt på et mål om 100 procent FSC-godkendte havemøbler.
Når IDDesign præsenterer årets sortiment af havemøbler i år, er 95 procent af alle havemøblerne i Ilva- og Idemøbler-butikkerne mærket med FSC-certifikat.

Og målet er at nå op på 100 procent. Møbelkoncernen arbejder op at få de sidste havemøbler med i ordningen. Til glæde for FSC-organistationen i Danmark.

- Det særlige ved Idémøbler og Ilvas ambitiøse indkøbsmål er, at de med en så høj FSC-andel på havemøbler ikke giver kunderne noget valg – forstået positivt. Som kunde i de to kæder kan du nærmest ikke undgå at få et FSC-certificeret møbel i hænderne, når du køber havemøbler, og dermed gør vi det meget nemt for forbrugeren at købe miljørigtige produkter. Vi er samtidig glade for at se, at de to kæder i samarbejde med deres leverandører arbejder aktivt for at få de sidste fem procent FSC-certificeret, siger konsulent og projektkoordinator Morten Brodde fra FSC Danmark.

FSC-mærkede produkter er forbrugerens sikkerhed for, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven reproducerer. Med FSC-mærket sikrer man samtidig, at der udover et miljømæssigt ansvar også tages et socialt og økonomisk ansvar. FSC-mærket er dermed en sikkerhed for, at produkter er lavet af træ fra bæredygtige skove, hvor der tages hensyn til dyr, planter og mennesker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125