23948sdkhjf

Wimex A/S køber ITA

Trælastgrossisten Wimex A/S har per 1. juli 2008 købt Internationalt Trae Agentur Aps i Ballerup.
Internationalt Trae Agentur, som hører til blandt landets mest omfattende, skal fortsat være bindeled mellem danske tømmerhandlere og en lang række højt kvalificerede savværker i Sverige, selvom agenturet pr. 1. juli 2008 er blevet opkøbt af trælastgrossisten Wimex.

Det bliver uændret Trælastagent Richard Primdahl, som primært varetager den daglige ledelse af aktiviteterne, med nyt domicil i Ballerup. Richard stiller således 40 års erfaring til rådighed for kunder som vil i nærmere dialog med en lang række moderne svenske savværker.

Udvidet ejerkreds i Wimex
I forbindelse med forretningsudvidelserne, har Salgschef Bo Louring købt sig ind i Wimex A/S. Bo er en af branchens garvede profiler, med mere end 30 års erfaring indenfor trælast en gros - og med baggrund i tidligere virke hos de allerstørste aktører i branchen, nemlig blandt andre Danske Trælast, Ditas og Stora Enso.

Erik Bach er uændret hovedaktionær og administrerende direktør for Wimex A/S.

Strategisk forretningsudvidelse
- Vi har opnået et rigtigt godt ståsted i markedet med opkøbet, udtaler Bo Louring.

Wimex har hidtil har været bedst kendt som eksperter på Sibirisk Lærk, men udvider, med opkøbet, produktpaletten meget betragteligt og venter at få et stort udbytte af at være aktive i den kultur som allerede hersker mellem gode kunder i Danmark og dygtige savværker i Sverige.

- Vi tror på at kvalitets-trælast fra Sverige aldrig går af mode – og med vores store kontaktflade og masser af trafik ind i huset fra tømmerhandlerne, tror vi på at vi kan bibringe agentforretningen en lang række fordele for både kunder og leverandører, slutter Bo Louring.

Kilde: Wimex A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081