23948sdkhjf

Bodilsen taber stadig penge

Møbelkoncernen Bodilsens regnskab for 2007 afslører, at virksomheden stadig taber penge. Omsætningen faldt med godt 80 mio. kr. mens underskuddet fra 2006 øgedes yderligere.
Møbelkoncernen Bodilsens salg af møbler indenfor saml-selv-konceptet går stadig trægt.

Koncernens resultat i 2007 blev et underskud på 105,6 mio. kr. sammenlignet med -28,5 mio. kr. i 2006. Året var særligt i starten præget af kraftigt stigende råvarepriser samt fortsatte produktionstekniske problemer. Der blev i midten af året opnået betydelige forbedringer af kvaliteten og effektiviteten i produktionen, om end betydelige medarbejderreduktioner for at tilpasse virksomheden til et lavere omsætningsniveau igennem hele året har påvirket produktion og indtjening negativt.

Omsætningen faldt i 2007 til 724,6 mio. kr. fra 807,6 mio. kr i 2006.

Fortsatte og betydelige tab i de udenlandske aktiviteter medførte lukning af salgskontoret i USA, nedlukning af produktion til Tyskland, nedlukning af produktion i England i efteråret 2007, ligesom det tidligere hovedsæde er sat til salg, hvorefter der udelukkende fokuseres på produktion i Danmark og Estland.

Ledelsen betegner årets negative resultat af primær drift som stærkt utilfredsstillende og har iværksat en række tiltag for at sikre et positivt driftsresultat før renter og afskrivninger i 2008.

Kilde: Bodilsen A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078