23948sdkhjf

Svane slår 30 job op i ét hug

Den vestjyske køkkenproducent skal bruge hele 30 nye af én bestemt faggruppe.
Det går godt med køkkensalget i de danske Svane butikker, så godt at væksten lige nu er den reelle årsag til, at der mangler indretningskonsulenter overalt i landet.

- Vi har igennem det sidste års tid øget medarbejderstaben i de danske butikker med mere end 25 nye konsulenter, og lige nu viser behovet sig for yderligere cirka 30 nye ansættelser hen over foråret, siger kædechef Torben Nielsen.

I februar 2015 startede Svane-kæden en rekrutteringskampagne, som skulle skaffe 25 nye indretnings- og erhvervskonsulenter. Det lykkedes, og efter et 2015, hvor kæden voksedemed mere end 20 procent, fortsætter udvidelsen nu i et samarbejde mellem Svane Køkkenet og de franchisetagere, som driver butikkerne.

- Vi har privat kunde trafikken i butikkerne, vores markedsføring har stor effekt og vores innovation- og designstrategi virker godt. Desuden har vi samtidig fået fart på erhvervsmarkedet både på typehuse og bygmestre, samt på kontraktmarkedet med både byggeprojekter og boligforeninger. Så lige nu jagter vi 30 nye indretnings- og erhvervskonsulenter til at sikre, at vi kan følge med i de danske butikker, siger kædechefen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094