23948sdkhjf

Hilding Anders satser på nye markeder

Den skånske sengeproducent Hilding Anders tror på stor vækst i store dele af verden, men er forberedt på en opbremsning på det europæiske marked.
I løbet af de seneste år har Hilding Anders købt et schweizisk og et tjekkisk foretagende. Nu køber man flere virksomheder i både Europa og i Kina. Samlet set opkøber man virksomheder for en halv mia. sek.

Det er italienske Bedding, der sidder på en tredjedel af det italienske marked for eksklusive senge, der nu er kommet ind i Hilding Anders familien.
Derudover har man købt minoritetspartneren Li & Fung ud af virksomheden Slumberland Asia Pacific i Hong Kong.

- Vi har en tilvækst på ni procent og nu øger vi vores fokus på nye markeder, siger VD siger Anders Pålsson til Dagens Industri.

I tidligere år har Hilding Anders omsat for syv mia. sek. i Kina, og man forventer at øge omsætningen med yderligere 15% i år. Hilding Anders søger nu en partner i Indien.

Mens man satser på nye markeder, forbereder man sig samtidig på en opbremsning på det europæiske marked.

- Til efteråret vil efterspørgslen i Europa falde. Vi er forberedte på at spare og muligvis lukke fabrikker. De svenske fabrikker er ikke i farezonen, men man kan aldrig stille helt sikre garantier, siger Anders Pålsson.

Kilde: Dagens Handel

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079