23948sdkhjf

Woud får eget område i Illums Bolighus

Nyt dansk møbelbrand åbner en shop-in-shop.
Horsens-baserede Woud lancerede sig selv i januar sidste som nyt dansk designbrand. Nu har mærket fået et større shop-in-shop område i Illums Bolighus på Amagertorv i København.

- Vi åbnede før jul flotte shop-in-shops med Woud-designs hos både Jacobsen Plus i Horsens og Illums Bolighus i Aarhus og er rigtig stolte af, at Illums Bolighus på Amagertorv nu også er kommet med ombord på vores forhandlerliste. Det er specielt i de store danske designmøbelhuse vi, som nyt brand, har mulighed for at vise en stor del af det univers, vi elsker og ønsker at formidle videre til slutkunden, siger Rasmus Bliddal, der er slagschef hos Woud.

I butikkerne kan kunderne opleve et bredt udsnit af kollektionen, som er skabt i det nordiske stilunivers. Kollektionen, der både tæller accessories, lamper og møbler, er designet af en talentfuld skare af både yngre designtalenter samt allerede etablerede designere.

Woud har siden lanceringen på den internationale møbelmesse i Køln i 2015 arbejdet målrettet på at etablere et stærkt forhandlernetværk i Danmark samt på nære eksportmarkeder.

Forhandlerlisten tæller over 120 forhandlere i 17 lande.
Læs mere om: Woud
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078