23948sdkhjf

Skalma ser lys for enden af tunnellen

Trods nyt underskud tror møbelproducenten i Skals stærkt på fremtiden.
En årrække med underskudsmareridt på bundlinjen fortsætter i et nyt regnskab fra møbelproducenten Skalma i Skals ved Viborg, som i nyt offentliggjort regnskab er kommet ud af 2015 med et underskud på 3,7 mio. kr.

Resultatet er cirka halvanden million bedre end året før, og direktør Jesper Svensson mener, at forbedringen varsler endnu bedre tider.

En turnaround-indsats, som blev indledt i efteråret 2013 har vist sine første positive effekter, påpeger han. Således er driftsresultatet forbedret med over én mio. kroner, selv om omsætningen er faldet med fem millioner.

- Vi har haft som eneste mål at få stoppet blødningen, og en meget stram omkostningsstruktur samt prioritet på pris som værdifaktor har betydet, at vi nu er tæt på. Her ved halvårsresultatet i indeværende regnskabsår ser vi effekterne af de mange forandringer, vi har foretaget os, siger adm. direktør Jesper Svensson til Wood Supply.

Nu planlægger virksomheden en decideret vækststrategi, som efter planen skal træde i kraft i september i år. Hvad planen indeholder af tiltag for at øge indtjeningen, vil Skalma offentliggøre senere i 2016, meddeler Jesper Svensson.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094