23948sdkhjf

Actona-familie giver formue til ansatte

Fredag blev medarbejderne samlet i kantinen til en noget usædvanlig nyhed.
Møbelfabrikken Actona giver kontant bonus til sine ansatte. Mellem 10.000 og 30.000 kroner er blevet delt ud, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Det er familien til den afdøde stifter af virksomheden, Orla Dahl Jepsen, der har valgt at belønne medarbejderne yderligere. Beløbet mellem 10.000 og 30.000 bestemmes af den enkelte medarbejders anciennitet.

- Der blev jo smil over hele linjen og et stort bifald. Det var dejligt som medarbejder at få sådan et skulderklap. Det var ikke noget familien behøvede at gøre, fordi den ikke længere er involveret i firmaet. Men den gjorde det helt af sig selv, og det viser, hvilken familie vi har med at gøre her. Det er rigtig flot gjort, siger ejendomsadministrator Ib Mortensen, der har været i virksomheden i 30 år og dermed fik 30.000 kroner.

Orla Dahl Jepsen grundlagde virksomheden i 1981 som Marmorhuset, der var en ganske lille butik, og senere udviklede det sig til møbelproduktion, som for nylig fik Jysk-koncernen til at opkøbe det hele. Han døde selv i 2014 - 58 år gammel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079