23948sdkhjf

Howe fordobler sit showroom i London

Den Middelfart-baserede møbelproducent slår nu dybe rødder i den centrale designbydel Clerkenwell.
Howe – den danske møbelproducent med hovedsæde i Middelfart – har udvidet sit engelske showroom i den centrale London-bydel Clerkenwell med mere end 100 procent, så det nu fylder 300 kvadratmeter.

160 kvadratmeter kælderareal er blevet taget i brug, og 200 fremmødte fejrede åbningen 18. februar.

- Vi havde en rigtig god åbningsfest, hvor mange af vores kontakter kom forbi. En rigtig god relationsplejende og relationsskabende event. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at folk ved hvor Howes showroom i Clerkenwell ligger henne, siger Benedikte Viberg, som er salgsdirektør.

Det udvidede showroom i London åbner kort tid efter starten for et decideret datterselskab i England, Howe UK Ltd. Howes adresse i Clerkenwell er også adresse for datterselskabets kontor, som beskæftiger fire ansatte.

- Det første år er gået over al forventning. Vi har lukket rigtig mange ordre og har ligeledes gang i mange forskellige projekter, siger Benedikte Viberg, som har store forventninger til 2016.

Nu ser Howe frem til Clerkenwell Design Week i maj, som finder sted i bydelen, hvor Howe blandt en lang række showrooms er tilmeldt det officielle program.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08