23948sdkhjf

Håg vinder designpriser i London og Chicago

Håg har netop vundet to designpriser i henholdsvis London og Chicago. Det er møderumsstolen Sideways, der begge gange er blevet hædret.
Møbelkoncernen Håg har netop vundet Gold Award på NeoCon Worlds Trade Fair i Chicago med stolen Sideways. Den vandt konkurrencen blandt 352 deltagere i klassen konference-stolen. Det var det visuelle design, komfort og den innovative vippebevægelse, der var udslagsgivende for stolen og Håg

Samme stol løb også med sejren og prisen Prima Design i en konkurrence i forbindelse med Storbritanniens kontormøbelmesse. Også her var det design, komfort og innovation, der var det udslagsgivende.

- Håg Sideways tager den moderne mødekultur alvorligt. Dette er en ny type møderumsstol, der er behagelig at sidde i, uanset hvordan du vender og drejer dig, siger adm. direktør Lars I. Røiri.

I forbindelse med designet af Sideways har Håg anvendt industrielle designere.

- Normalt anvender vi møbeldesignere, men denne gang har vi valgt at bruge formgivere med en lidt anden baggrund. Resultatet er blevet en innovativ, spændende og anderledes stol, der fungerer optimalt i det moderne møderum, hvor der er meget bevægelse og næsten 360 graders kommunikation, fortæller udviklingsdirektør Hilde Britt Mellbye.

En af begrundelserne for sejren i Chicago er også Hågs miljøprofil. Sideways er udviklet med tanke på miljøvenlighed.
- Vi tilstræber så vidt muligt at benytte genbrugsmaterialer. 98% af de materialer, der er anvendt i stolen kan genbruges, lyder det fra Håg.

Kilde: Magasinet Treindustrien

Læs mere om: håg
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094