23948sdkhjf

Kæmpeaftale til TMK: Tusindvis nye køkkener

Selskabet bag Svane Køkkenet og Tvis Køkkener har vundet køkkenbranchens hidtil største licitation.
TMK har indgået en aftale med de almennyttige boligforeningers indkøbsorganisation, Almen Indkøb, som i en periode på to år vil købe alle sine køkkener hos Svane og Tvis. Det skriver dagbladet Børsen.

- Det var en kæmpesejr, at vi i konkurrence med alle andre i branchen vandt EU-licitationen. Det er nok typisk ikke så store og dyre køkkener, som vi ellers ofte leverer. Men aftalen giver os et stort volumen af standardprodukter, og det er jo en stor fordel for enhver produktionsvirksomhed, siger direktør Ole Lund Andersen til avisen.

TMK er i forvejen inde i en positiv udvikling med vækst og stigende indtjening, og alene i produktionen kom der 40 nye medarbejdere til i 2015. Nu er der udsigt til yderligere 20-25 nyansættelser, idet TMK planlægger at etablere aftenhold på to anlæg i Tvis.

Ordrebeholdningen er på nuværende tidspunkt dobbelt så stor som for et år siden, og med udsigten til mange nye ordrer fra almene boligforeninger kan det også blive aktuelt med nathold.

Ifølge Børsen køber Almen Indkøb ind for over 270.000 lejligheder i almennyttige boligforeninger. Omkring 8 procent af disse skifter hvert år køkken ud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093