23948sdkhjf

Dansk kontor-duo vinder frem i USA

Rumas i Aalborg og Bo-Tikken i Hellerup har siden 2013 haft succes med amerikanske indretningsopgaver.
Rumas gik i 2013 ind i USA og samarbejder med Bo-Tikken Indretning i Hellerup om opgaverne, og ifølge den nordjyske kontormøbelvirksomhed er indtoget blevet en succes.

- Vi har efterhånden haft en del leveringer og indretningsopgaver i USA sammen med Søren Rydahl, ejer af Bo-tikken Indretning. Det startede med Atlas Shipping, hvor vi indrettede en flot kontorbygning i New York og herefter kom hovedkontoret for Ports of America, USA’s største havneterminal operatør, som hyrede Bo-Tikken Indretning til at designe deres kontorer i en åben, europæiske stil, fortæller Rumas-direktør John Pedersen.

Nu er Rumas og Bo-Tikken ved at lægge sidste hånd på en større indretningsopgave for shipping-firmaet Peraco Chartering, som er hjemhørende i byen Stamford i staten Connecticut, tæt på New York City.

- På grund af de mange henvendelser fra blandt andet USA, er det helt klart et marked vi se nærmere på fremover, siger John Pedersen.

Peraco ønskede at indrette deres kontorer med blandt andet stor fokus på lyd og i den rene, enkle, skandinaviske stil. For at nedtone støj, blev der naturligvis brugt linoleum på såvel bordplader som skabslåger, fortæller Søren Rydahl fra Bo-Tikken Indretning.

- Vi har fået skabt en super lækker indretning hvor medarbejderne kan høre det, de vil og har brug for at høre, men ikke bliver forstyrret af lyde, som er uvedkommende. Linoleum på bordplader og skabe sluger lyden og efterklangen og sætter en tydelig dæmper på støj-gener, siger han.

Linoleum er et materiale, som Rumas og Bo-Tikken Indretning benytter i langt størstedelen af deres indretnings-opgaver. Det amerikanske marked har en tendens til at tænke gulvbelægning når man siger linoleum, men heldigvis har rigtig mange nu åbnet øjnene for materialets fantastiske egenskaber og muligheder indenfor møbel- og interiørdesign, nævner Søren Rydahl.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093