23948sdkhjf

Inventa i stærk vækst

Med en vækst på 100% i løbet af de seneste 4 år, har Inventa placeret sig blandt Danmarks førende producenter af kundetilpasset butiksinventar til alle dele af detailhandlen. Virksomheden udvider nu både direktion og ejerkreds.
- Indtil i dag har virksomheden været ejet af familien Kristensen, men den voldsomme vækst har skabt et naturligt behov for at udvide direktionen og ejerkredsen, fortæller de to direktører Jesper og Morten Kristensen.

Det er virksomhedens økonomidirektør Ole Nørgaard Pedersen og salgsdirektør Peter L. Johannesen, der hver især har erhvervet 20% ejerskab af VKS Inventa A/S. De resterende 60% af aktiekapitalen ejes af de tre søskende Mette Bisgaard, Morten Kristensen og Jesper Kristensen.

- Vi fastholder dermed en mere end 100 år gammel tradition nemlig vores ønske om, at det er virksomhedens øverste ledelse, der ejer virksomheden. Vi er overbevist om, at netop denne tankegang har været med til at bringe os frem til vores nuværende position,understreger Jesper Kristensen.

- Vores kunder arbejder i stigende grad på det globale marked og den udvikling vil vi forsat kunne matche. Derfor etablerede vi os sidste år i Norge og forventer også en vækst på andre europæiske markeder. Lancering af nye designs og udvidelse af ejerkredsen er næste skridt på vejen til forsat vækst, siger Inventa direktøren, der ser frem til en endnu højre grad af specialindretninger i detailhandlen.

Fremtiden for specialdesignet og specialindrettet butiksinventar tegner lyst. Fremtidsscenarierne peger nemlig på en øget fokus på inventar som en værdig kulisse til de varer der skal sælges. Udviklingen ses allerede i modebranchen, hvor de store kapitalkæder indretter sig med særlige miljøer tilpasset de forskellige tøj designs. Den samme udvikling kan også ses i de store internationale cafekæder, hvor cafeerne indrettes i zoner eller flere etager med forskellige møbler og musik, for på denne måde at kunne tiltrække flere forskellige forbruger typer.

VKS Inventa, der oprindelig lavede møbler men nu koncentrerer sig om inventar til butikker, nåede i 2007 et bruttoresultat på godt 61 mio. kr. og et førskat-resultat på lidt over 12 mio. kr.

Kilde: Inventa

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078