23948sdkhjf

Dansk fællesstand på ZOW

Der arrangeres for 11. gang i træk en fællesstand på messen for underleverandører ZOW i Bad Salzuflen i 2009 med en super god placering i hal 20.
ZOW er messen, hvor du finder velkendte underleverandører og knytter nye kontakter. Her informerer møbel- og underleverandørbranchen sig om spændende trends og produktnyheder samt fremtidsvisende designløsninger.

Det er menneskerne, produkterne og kommunikationen, der står i spidsen for konceptet, der reducerer en messe til det, den egentlig burde være: en åben markedsplads med talrige muligheder for kommunikation. ZOW betyder farvel til dyr og omfangsrig præsentation, væk fra alt, der spærrer for blikket på det væsentlige.

Antallet af udstillere og gæster er steget kraftigt de sidste år. Antallet af gæster fra de skandinaviske lande er stigende. Udstillerne kommer fra 36 forskellige lande, 51% fra Tyskland.

Fællesstand på ZOW i februar 2009
Der arrangeres for 11. gang i træk en Fællesstand med en super god placering i hal 20. Pt. deltager følgende virksomheder: HT Bendix, Front-Z, DEMA, ROL, Nissenpack og Frost Design. Andre virksomheder som f.eks. Furnipart og Herning Massivtræ samt Skouhus udstiller på separate stande.

ZOW i Bad Salzuflen finder sted i dagene 9.-12. februar 2009.

Læs mere på www.zow.de

For yderligere information om fællesstanden, kontakt Lis Nørgaard, Denmark Business Consulting, In der Schlade 22, 51467 Bergisch Gladbach, Tyskland
Telefon +49 2202 96 42 54, info@denmarkconsulting.de , www.denmarkconsulting.de

Kilde: Denmark Business Consulting

Læs mere om: ZOW
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157