23948sdkhjf

Ny Tvilum-profil bliver chef for stålgrossist

Peter Arndrup Poulsen - ny topchef hos Duba-B8 - overlader chefstolen hos Brødrene Kier til gammel Tvilum-kollega.
I oktober blev Peter Arndrup Poulsen fjernet fra posten som topchef hos den midtjyske møbelproducent Tvilum, og kort tid senere tiltrådte han som topchef for stål- og VVS-grossisten Brødrene Kier i Hasselager ved Aarhus.

Efter kort tid hos Brødrene Kier hentede han i Tvilum økonomidirektøren Stephan Andersen og indsatte ham i en lignende stilling. Når Peter Arndrup Poulsen nu forlader Brødrene Kier igen for at vende tilbage til møbelbranchen som direktør for Duba-B8 i Bjerringbro, overlader han posten som adm. direktør til netop Stephan Andersen, som var chefkollega i deres fælles Tvilum-tid.

- Det var der ingen planer om, da jeg tiltrådte, men vi har kendt hinanden i en årrække, og vi har begge vidst, at Brødrene Kier ikke ville være stor nok til os begge i længden, siger Stephan Andersen til Wood Supply.

Det bliver Stephan Andersens opgave at skabe overskud igen for grossistvirksomheden, som senest brød en stime af positivresultater med et mindre underskud. Stephan Andersen er revisoruddannet og kom ind på ledelsessporet under en længere karriere hos Arla. Efter to år hos Grundfos kom han i 2012 til Tvilum. Og i 2015 til Brødrene Kier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094