23948sdkhjf

Rumas-direktør: Vi står stærkere end nogensinde

Kontormøbelvirksomheden vil fordoble omsætningen på tre år. Eksportmarkederne skal være med til at indfri vækstambitionerne.
I kølvandet på krisen ser kontormøbelvirksomheden Rumas sig nu som revitaliseret og gør klar til en ny vækstperiode:

- Vi har gjort tingene lidt anderledes end mange andre under krisen. Vi har været meget tålmodige og har brugt de stille år til at udvikle nye koncepter og til at tilpasse os den nye dagsorden. Derfor står vi i dag stærkere end nogensinde og tror på en betydelig vækst i de kommende år, siger direktør og indehaver John Pedersen.

Mere konkret er målsætning at fordoble omsætningen over de kommende tre år blandt andet ved at tage de første skridt ud på eksportmarkederne.

Vil være dem der giver mest for pengene
Rumas har egen tegnestue og produktion i Aalborg og Nørresundby og anvender alternative materialer som akazie og linoleum for at øge de lydabsorberende og bakteriehæmmende egenskaber ved møblerne. Samtidig har Rumas længe anvendt nye og mere bæredygtige materialer:

- Vi har gennem alle årene haft fokus på udvikling og derfor været med til at sætte nye branchestandarder. Derfor har mange den opfattelse, at vores produkter er dyre, og det er en af de opgaver, som salg og marketing nu skal ud og ændre i markedet. Vi har ikke et mål om at være billigst, men det sted hvor du får mest for pengene, forsætter John Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093