23948sdkhjf

Mange LINDLARSEN-nyheder på Xylexpo

Xylexpo åbner dørene i det nye messecenter i Milano d. 27.-31. maj, og der er masser af interessante nyheder. Automatisk produktion bliver et af messens helt store temaer på mere end 100.000 m² udstillingsareal. LINDLARSEN er naturligvis på messen hele ugen og vil kunne kontaktes via SCM Groups store stand i hal 3.
Produktionslinier i drift
Hos SCM Group udstiller alle koncernens selskaber samlet på et imponerende stort areal – mere end 5000m² - i hal 3. Til køkken-, inventar- og plademøbelproduktion udstiller SCM Group flere komplette produktionskoncepter.

Stefani, der også er en del af SCM Group i hal 3, viser fx i en produktions-linie kaldet ”order by order” sin kantautomat Evolution SB one, der stort set uden omstillingstider, kontinuerligt kan bearbejde serier af emner med forskellige dimensioner og kanttyper med forskellige bearbejdninger. Den kan køre op til 18 emner i minuttet og er udstyret med elektroniske multifunktionsaggregater, som forhøjer fleksibiliteten. Her kan bl.a. nævnes limenheden med kantmagasin med plads til 24 forskellige materialer. Her er der stor fleksibilitet og maksimal ydeevne. Der vil også være en produktionscelle kaldet ”Easy cabinet” på standen.

Mange CNC-nyheder
På SCM Groups stand vil man også. kunne se Record 240 TVN TECNO – et CNC maskincenter udstyret med 2 styks, henholdsvis 3 og 5-aksede, TECNO 5 fræseaggregater. Den udstillede model er udstyret med det automatiske bord EASYSET med enkeltvis indstilbare vakuumkopper/clamps eller vakuumbjælker med automatisk indstilling. Netop det, at bordet har en motor for hver vakuumbjælke samt motor og medbringersystem til individuelle bevægelser af sugekopper/clamps gør EASYSET til det ideelle bord til producenter, som fremstiller emner i små og mellemstore serier.

Også ERGON med 2 kørende arbejdsborde samt automatisk ilægning udstilles. Det er en af markedets mest effektive løsninger. NESTING-teknikken, hvor en plade kan bearbejdes til mange færdige emner i én arbejdsgang, vil blive vist i flere forskellige udgaver..

Bestil en aftale på messen
Messer er tit travle og blandt de mange stande spækket med maskiner kan det være vanskeligt at få et overblik. Lad os hjælpe dig. Book en aftale med en af vores salgskonsulenter på messen, så er du godt på vej til at få det optimale ud af dit messebesøg. Send os en mail og fortæl hvad du især gerne vil se på messen - er det overfladebehandling, montageløsninger, CNC eller noget helt andet? Vi ringer efterfølgende op og laver en fast aftale med dig.


Kilde: LindLarsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126