23948sdkhjf

Technor leverer proces- og komfortudsugning til Junget

Technor i Hobro har netop leveret ventilation til Jungets nye hovedsæde i Søften. Leverancen dækker både komfort-ventilation til administrationen og ikke mindre end 8 typer procesudsugning til Jungets fuldskala-demonstrationer i træ- og metal.
Technor har hen over foråret arbejdet på installeringen af ventilations- og udsugningsløsninger i Jungets nye domicil i Søften. Ordren fra Junget, som Technor modtog umiddelbart før jul, dækker både komfortudsugning og procesudsugning.

Ventilationsløsning til både administration og produktion
Technors opgave har været at sikre ventilationen i Jungets administrationsbygning i det nye domicil, samtidig med at man har leveret ikke mindre en otte forskellige udsugningsløsninger til Jungets produktion.

- De otte forskellige løsninger er til vådslibning, tørslibning, svejserøg, sprøjteboks, rumventilation, spånsugning, vaskemaskiner og elværkstedet, fortæller ejer og grundlægger Mogens Sørensen til Wood Supply.

- Technor har aldrig leveret til et sted med så mange forskellige typer af ventilation, men det er forløbet, som det skulle - og Junget kunne jo flytte ind til tiden, så vi nåede det, tilføjer han.

10 år med devicen "Det gælder om at opføre sig ordentligt"
Technor kan i år fejre 10 års jubilæum, og det glæder Mogens Sørensen, at det stadig går godt. Opskriften på succes indprentede hans far ham allerede som barn.

- Det gælder om at opføre sig ordentligt, sagde han altid. Det gælder jo i alle livets forhold, men især denne branche, hvor man lynhurtigt kan blive upopulær, fortæller han.

- Hvis vi laver en fejl, og det gør de fleste jo, så gælder det bare om at få den rettet.

Technor har strengt taget ikke skiftet fokus i de forgangne 10 år, og man er blevet et mere kendt navn i branchen.

- Nu foregår det via mund til mund metoden. Det er jo rart, at vi har så godt et ry, at kunderne kommer til os, uden vi behøver at jagte dem, slutter Mogens Sørensen.

I øjeblikket er der mange forskellige ordrer på trapperne, for hvem og hvad, det drejer sig om, vil Mogens Sørensen ikke ud med. Men mon ikke Wood Supply får det at vide en dag?



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125