23948sdkhjf

Ny farveskala til dansk stolesucces

Butterfly-stolen fra møbelproducenten Magnus Olesen får en opdatering.
Møbelvirksomheden Magnus Olesen udvider farveskalaen på den danske designer stoleserie ”Butterfly”.

Stoleserien er nu virksomhedens mest solgte kollektion, og succesen skyldes ikke mindst gennembruddet på det amerikanske marked. Her blev ”Butterfly” ved lanceringen på USA’s største møbelmesse NeoCon i sommeren 2015 udnævnt til et af messens bedste produkter.

Butterfly serien er designet af Niels Gammelgaard og produceres i Danmark af Magnus Olesen.

I 2013 lancerede Magnus Olesen Butterfly stolen, som siden har udviklet sig til en komplet kollektion af skalstole i et karakteristisk enkelt design. Nu udvides stoleserien med nye farver inspireret af naturen selv.

Produktionen af Butterfly foregår på Magnus Olesens fabrik i Nordvestjylland. Det nordjyske landskab og den særegne natur har været inspirationen for kunstneren Puk Lippmann, som har farvesat den nye kollektion for Magnus Olesen.

Puk Lippmann er i lange perioder bosiddende i Lodskovvad syd for Skagen og henter inspiration fra de lokale steder og stemninger lige udenfor hendes vinduer. Farverne er derfor navngivet efter geografiske pejlemærker i regionen.

Stolen fås i farverne Tuen grå, Asdal lavendel, Hulsig grøn, Jerup lilla, Råbjerg sand, Durup gul, Skiveren blå, Thise hvid, Sindal sort og Jerup lyng.

Puk Lippmann er uddannet væver og har designet for blandt andet Georg Jensen. Gennem årene har Puk Lippmann udstillet i ind- og udland og modtaget en lang række priser og legater.

Magnus Olesen A/S blev grundlagt i 1937 af møbelsnedker Magnus Olesen, og er i dag en anerkendt møbelvirksomhed, der udvikler og producerer funktionelle møbler af høj kvalitet i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Firmaet er 100 procent danskejet og beskæftiger 30 dygtige medarbejdere fordelt på produktionen i Durup på Salling og hos salgsafdelingen i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078