23948sdkhjf

Pro Tec-fabrik i fare for lukning

Produktionen i Holstebro er ikke lønsom, og det kan medføre lukning.
I sidste måned besluttede ledelsen i Inwido Denmark at flytte produktionen af Frovin døre og vinduer til KPK i Nykøbing Mors, og nu kan endnu en fabrikslukning være på vej.

Således oplyser administrerende direktør, Mads Storgaard Mehlsen, at der indledes forhandlinger om strukturændringer i Holstebro, hvor datterselskabet Pro Tec Vinduer har sin produktion.

Andre muligheder holdes åbne, men det er sandsynligt, at produktionsfaciliteterne i Holstebro lukkes ned. Baggrunden er blandt andet, at konkurrencen inden for industrisegmentet og projektmarkedet fortsat er tiltagende:

- Pro Tec er specialister på et nichemarked af specialfremstillede vinduesløsninger. Desværre er dette marked henover krisen skrumpet kraftigt, og i dag er der kun meget få, der vil betale for de specialfremstillede løsninger. Derfor er vi nødsaget til at søge yderligere effektiviseringer for at videreføre Pro Tec i markedet, siger Mads Storgaard Mehlsen.

Pro Tec Vinduer er grundlagt i 1993 og blev købt af Inwido i 2011. Virksomheden beskæftiger omkring 100 medarbejdere:

- Vi vil selvfølgelig være kede af at skulle sige farvel til de mange dygtige og gode kolleger. Vi må dog også erkende, at vi over en meget lang periode har forsøgt at få lønsomhed i driften, og at det ikke er lykkedes, konstaterer Mads Storgaard Mehlsen.

I den kommende tid skal ledelse og medarbejdere mødes ved forhandlingsbordet.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093