23948sdkhjf

Møbelfirmaer i Ikast bygger plads til vækst

2-Connect og CoreOne forventer at vokse ud af sine nuværende rammer og gør nu plads til at blive større.
2-Connect og CoreOne forlader deres nuværende kontorer og showrooms på Rømersvej midt i Ikast og flytter til udkanten af byen og tæt på motorvejen, på Lene Haus Vej i Ikast.

Flytningen sker midt i en rivende udvikling for duoen. For andet år i træk er de begge blevet kåret til såkaldte Gazeller af dagbladet Børsen.

Selv om der er mange tomme lejemål i Ikast, har de to møbelfirmaer valgt at bygge nyt for at fremtidssikre virksomheden og skabe plads til flere medarbejdere, end der allerede er.

- Vores nuværende rammer er fine, men pladsen er for trang til yderligere vækst. Bygningen kommer med sin arkitektur, materialevalg og indretning til at passe perfekt til både 2-Connect og CoreOne's behov og til deres profiler, siger Mogens Olsen, der er medejer i begge virksomheder.

Det er handelsvirksomheder, som køber ind i Vietnam, Kina, Brasilien og Taiwan. Produkterne er primært havemøbler men også indendørsmøbler, der afsættes til storkunder primært i Nordeuropa, herunder bl.a. Jysk, Bauhaus og Ilva og Idemøbler.

CoreOne har også egen fabrik i Vietnam med 200 medarbejdere, hvorfra man leverer til møbelkæder rundt omkring i verden.

Det lokale byggefirma Kjær4You med Michael Kjær i spidsen skal opføre bygningen, som skal stå klar 1. maj 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109