23948sdkhjf

Initiativpris til Fredericia Furniture

Møbelproducenten har modtaget DI Trekantområdets Initiativpris 2015.
Når man køber en af Børge Mogensens designstole, er det meget muligt, at den er produceret hos Fredericia Furniture i Fredericia. Her har de produceret møbler siden 1911 og gennem mange år arbejdet tæt sammen med store møbelarkitekter som Børge Mogensen, Nanna Ditzel og Hans J. Wegner.

- Fredericia Furniture A/S er en virksomhed, der har sat sit fingeraftryk på god dansk møbelarkitektur langt ud over Danmarks grænser. En bedrift, som vi i år har valgt at hædre med DI Trekantområdets Initiativpris 2015, siger Michael Bjerre, formand for DI Trekantområdet.

DI Trekantområdets initiativpris går til Fredericia Furniture, fordi de fortsat værner om godt dansk møbeldesign, og fordi ejeren, Thomas Graversen, har formået at føre sin virksomhed gennem den meget vanskelige proces, det er at gå fra at være en virksomhed drevet af ham selv til at få en helt ny ledelse. Det har været en succes. Og i dag trives Thomas Graversen fint som ansvarlig for design og produktion, også kaldet CCO.

Med den nye administrerende direktør Kaja Møller ved bordenden har man gennemført første del af en omfattende femårig strategi- og vækstplan, der skal være med til at etablere Fredericia Furniture som et internationalt designbrand.

- Vi har investeret markant. Omsætningen stiger, og vi vinder markedsandele. Men jeg må også erkende, at tiden er løbet fra vores ejerlederstruktur. Nu skal vi have alles kompetencer sat bedst muligt i spil i forhold til de mål, vi har sat os. Kaja Møller er den helt rigtige til at styre vores vækstplaner igennem og effektivisere driften, siger Thomas Graversen.

Fredericia Furniture henter cirka 30 procent af omsætningen uden for landets grænser, og med Danmarks renommé inden for designmøbler er det muligt at øge eksporten markant.

- Fredericia Furniture A/S viser, at det fortsat er muligt at kombinere godt design og udvikling med produktion og til både at skabe og bibeholde arbejdspladser i Trekantområdet, siger formanden for DI Trekantområdet, Michael Bjerre.

Initiativprisen betyder, at Fredericia Furniture er en af 19 kandidater til DI’s nationale initiativpris, der uddeles på DI’s nationale konference for mindre og mellemstore virksomheder i januar 2016 i Industriens Hus i København.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098