23948sdkhjf

Cane-Line i Rynkeby kan have årets danske ejerleder

Direktør Brian Djernes er en af tre finalister til konsulenthuset PwC's regionale kåring på Fyn.
En fynsk møbelproducent er med i opløbet om at blive årets danske ejerleder, når revisionshuset PwC 19. november holder kåring

Tre kandidater er udvalgt til fynsk regionalfinale, og Brian Djernes, som driver møbelfabrikken Cane-Line i Rynkeby på det nordøstlige Fyn, er med.

Firmaet har års erfaring med design, udvikling og produktion af både havemøbler og indendørs møbler.

Sådan skriver PwC i sin begrundelse for, at Cane-Lines ejerleder er med i finalen:

- Der er stort fokus på at skabe møbler med høj komfort og unik kvalitet, og produktionen foregår med respekt for miljø og mennesker samt med fokus på innovation og produktudvikling. Brian kommer fra en købmandsfamilie, hvor han startede sin karriere, indtil han fik job hos Cane-Line i 1992 som sælger. I 1997 til 98 køber han som 27-årig virksomheden og ligger grundstenen til Cane-Line som high end brand. Brian tilbyder bl.a. sine medarbejdere stor selvstændighed i jobbet, fleksibilitet og en udfordrende hverdag. Dermed lykkes det at fastholde og motivere medarbejdere og talenter i virksomheden, hvilket er afgørende Cane-Lines succes og vækst. I dag beskæftiger virksomheden 55 medarbejdere, og Cane-Lines møbler kan købes i mere end 90 lande.

Træ- og møbelindustrien har tidligere fundet vej til den absolutte top. Det skete i 2013, da Thomas Dinesen fra familievirksomheden Dinesen Gulve i Jels i Sønderjylland vandt den PwC-indstiftede pris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094