23948sdkhjf

Global Timber sætter regnskabsrekord

Overtagelsen af DLH’s hårdttræsforretning er gået over al forventning, og resultatet på bundlinjen er mere end fordoblet.
Med en fremgang i resultatet før skat fra 4 til 10 millioner kroner blev regnskabsåret 2014/15 det hidtil bedste for Global Timber.

Oven på et vellykket generationsskifte i januar 2014 kan virksomheden notere salgsfremgang på stort set alle markeder, og samtidig bidrager opkøbet af DLH’s hårdttræsforretning positivt til væksten.

- Vi overtog DLH’s danske hårdttræsforretning i november sidste år, inklusiv tre meget erfarne medarbejdere og en attraktiv portefølje af kunder. Integrationen af de to forretninger er gået over al forventning. Det er lykkedes at skabe en rigtig god synergi, siger direktør i Global Timber, Peter Bæk.

Med opkøbet har Global Timber styrket sin position som en førende grossist inden for hårdttræ. Omsætningen er vokset med 23 procent, og antallet af medarbejdere er nu øget til 25.

- Vi har nogle utroligt dygtige og dedikerede medarbejdere. Og det taler for sig selv, at vi kan levere et så flot resultat med et så forholdsvis lille team, siger Peter Bæk.

Udover en generel fremgang på næsten alle eksportmarkeder peger han på en markant bedre udnyttelse af virksomhedens lagerfaciliteter som en årsag til fremgangen. Samtidig har Global Timber styrket salgsindsatsen på udvalgte markeder, herunder Tyskland, og det giver tro på yderligere vækst.

- Markedet for hårdttræ er i bedring, og den udvikling vil fortsætte. I det kommende år vil vi derfor fokusere på at styrke virksomheden yderligere, blandt andet med en udvidelse af vores produktsortiment og fokus på nye markeder, siger Peter Bæk.

Global Timber er etableret i 2006 og arbejder med import og eksport af hårdttræ til og fra 35 lande på seks kontinenter. Virksomhedens medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Aarhus, salgskontor og lagerfaciliteter i Hovedgård og et kontor i Malaysia.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125