23948sdkhjf

TRACER - med Skandinaviens største lager af certificeret tropisk træ

FSC Danmarks medlem, TRACER, har nu Skandinaviens største lager af tropisk FSC-mærket hårdttræ. Lageret er blevet fordoblet og består udelukkende af FSC-træ. Den danske trægrossist er dermed et godt eksempel på den markante vækst, FSC Danmark har oplevet i interessen for FSC-mærket i det første kvartal af 2008.
TRACERs primære forretning har hidtil været direkte afskibninger, og det er fortsat det bærende element i virksomheden. På dette område har TRACER oplevet en stor efterspørgsel på FSC-træ og har derfor måttet ansætte en ny produktchef :

- På det seneste har vi mærket stigende interesse for FSC fra lager, og med ansættelsen af Lars Martens, har vi fået en bedre faglig kompetence og ressource til at møde efterspørgslen. Vi har i denne sæson satset kraftigt med store indkøb af FSC-hårdttræ og dermed væsentligt forøget vores kapacitet, udtaler TRACERS direktør, Kasper Kopp, og slutter:

- Jeg tror faktisk, at vort lager er det største og mest alsidige lager af FSC-certificeret tropisk hårdttræ i Skandinavien.

Tendens: Skræddersyede løsninger
TRACERS nye produktchef, Lars Martens, har erfaret, at kunderne vil have skræddersyede løsninger:

- Vore vigtigste produkter er beklædningsprofiler og terrasseplanker, men der er flere og flere kunder, som efterspørger special løsninger, og det har vi haft stor succes med. Med udgangspunkt i ”hvad skoven bringer”, finder vi individuelle løsninger til vore kunders behov, siger Lars Martens og tilføjer, at det kræver et mangfoldigt lager med mange træsorter for at kunne tilfredstille kundernes individuelle behov.

Medlemsboom
FSC Danmark har i det første kvartal af 2008 oplevet en stor vækst i antallet af medlemmer i FSC Business Forum fra træ- og byggesektoren. Business Forum tæller på nuværende tidspunkt 34 medlemmer, hvoraf otte er kommet til siden årsskiftet. Denne positive tendens mærker FSC-sekretariatet i høj grad. Hovedkontoret i Århus får dagligt henvendelser angående FSC-certificering og medlemsskab af FSC Business Forum.

Kilde: FSC Danmark / TRACER

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078