23948sdkhjf

Normann vil sælge stole i miniature-format

Normann-stole i dukkestørrelse fristede tyveknægte på messe. Senere fristede det Normann til at sælge dem i handlen.
En tyk kødrand dannede sig om standen på årets møbelmesse i Milano, og der blev også rapset nogle stykker af Normann Copenhagens nye miniaturemodeller, som nu rammer butikkerne til en udsalgspris af 300 kroner. Lidt for dyrt til bare at forære væk.

- Folk troede nok, at det kunne man bare tage. Men det var virkelig et trækplaster, siger Poul Madsen, adm. direktør hos Normann Copenhagen.

18 kombinationer af Normann-stole er skaleret ned til en sjettedel af originalstørrelse. Der er ikke gået på kompromis, og derfor hæver prisen sig væsentligt over dukkehusmøbler. De skal ligne normalstørrelsen mest muligt i mindste detaljer.

For Normann Copenhagen kan miniaturemodellerne glæde publikum og støtte salget af normalstørrelser.

- Der er rigtig mange, der samler på dem, så det er ment et samlerobjekt, og så er det i stor udstrækning også et kommunikationsværktøj, siger Poul Madsen, adm. direktør hos Normann Copenhagen.

- Når vores sælgere er ude og rejse, så er det jo svært at tage 18 stole med under armen. Her er stolene én til én i udtrykket, men de fylder en sjettedel. Det giver en god idé om, hvad vi har med at gøre, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094