23948sdkhjf

Icicle – sofabord på istapper

I år lancerer Fredericia Furniture for første gang to elegante sofaborde til gyngestolen Stingray. Da designeren Thomas Pedersen skulle udvikle bordene, greb han fat i udtryk fra naturen.
Fredericia Furniture præsenterer to elegante sofaborde til gyngestolen Stingray.

Designer Thomas Pedersen siger om bordenes udtryk:

- Ideen til bordets form opstod under en ferie, hvor jeg gik og samlede sten i strandkanten. Vandet havde gjort de skarpe sten helt glatte og givet dem de bløde former, som jeg har gengivet i bordpladen. Overgangen til benene er lavet ud fra samme princip, som når en istap bliver til: Bordets underside buer let nedad og smelter sammen med de tre ben, som bliver smallere og smallere – præcis som en istap, siger Thomas Pedersen.

Bordet har et organisk formsprog i samme stil som Stingray. Det lette og stilfulde udtryk står ikke kun flot sammen med Stingray, men passer sammen med både klassiske og moderne møbler. Bordet kan også sagtens stå alene med sit enkle 60’er-inspirerede look. Bordets top, base og massive træben fås i forskellige udgaver, som kan kombineres, så det passer perfekt ind i omgivelserne.

Designer
Thomas Pedersen, Danmark

Udførelse
Bordet er udstyret med massive drejede træben og en overflade i finer eller laminat med en sort eller hvid base. Benene kan nemt skrues af og på.

Varianter
Bordet findes i to størrelser.
Overfladen fås i sort og hvidt laminat.
Massive træben fås i valnød, eg og sort eller hvid lakeret eg.
Delene kan kombineres på utallige måder.

Mål
Højde: 43/54 cm.
Diameter: 54/60x84 cm i trekant.

Kilde: Fredericia Furniture

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093