23948sdkhjf

Møbelproducent udvider partnerkredsen

Efter fire år som eksportchef i Holmris har Michael Bohn købt sig ind som medejer i Savir Design, hvor han bliver ny salgsdirektør.
Med Michael Bohn i spidsen vil Savir Design, der producerer kantine- og konferencemøbler, fremover gå direkte efter forhandlerne i Skandinavien:

- Vi kommer til at satse meget på det skandinaviske marked; ikke mindst Norge, hvor vi henter i dag henter omkring en fjerdedel af vores omsætning, fortæller Michael Bohn til Wood Supply.

Han kommer fra en stilling som eksportchef hos Holmris og Choiseline og har således både et indgående kendskab til eksportmarkederne og til Savir Designs produkter.

- Jeg har solgt produkterne gennem de sidste seks år og kender udelukkende Savir Design for noget godt. Så da jeg fik muligheden for medejerskab, var det ikke svært at takke ja, siger Michael Bohn.

Savir Design er inde i en positiv udvikling, og salget ligger lige nu 30 procent højere end på samme tidspunkt sidste år. Virksomheden arbejder netop nu på at lancere flere nye produkter, og derfor forventer Michael Bohn, at væksten fortsætter på mindst samme niveau.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078