23948sdkhjf

FSC-konference: Byggebranchen bakker op

Godt 100 entreprenører, arkitekter, bygherrer og leverandører har meldt sig til FSC Danmarks konference om bæredygtigt byggeri. Men der er plads til flere.
Onsdag den 16. september afholder FSC Danmark konferencen ”RESPONSI:BUILD” i Utzon Center i Aalborg, og sekretariatsleder Loa Dalgaard Worm melder om pæn interesse fra byggebranchen.

- Vi har fået god tilslutning fra hele byggebranchen – fra entreprenørerne og arkitekterne til kommunerne og leverandørerne. Det er dejligt at se, at vi for alvor nu er ved at få fat hele vejen rundt, og at interessen er stigende. Rigtig mange af tilmeldingerne kommer fra folk, vi ikke har haft kontakt til før omkring emnet, og det fortæller os, at bæredygtigt træ er blevet relevant for mange, siger hun.

Konferencen er en del af et stort projekt for mere bæredygtigt træ i dansk byggeri ledet af FSC Danmark med støtte fra Danida.

Blandt talerne er Kasper Guldager Jensen (partner i 3XN og direktør i GXN), Martin Manthorpe (direktør for Strategi & Forretningsudvikling, Marked & Kunder i NCC) og Kristian Fribo (produktgruppechef og CoC-ansvarlig i Stark).

De, og konferencens øvrige talere og debattører, vil komme omkring spørgsmål som:

”Hvad er det egentligt, de offentlige bygherrer er forpligtet til, når de bygger med træ, og hvordan lever man op til det?”,

”Hvordan kan FSC-certificeret træ bruges i forbindelse med en DGNB-certificering, og hvilken dokumentation skal der til?”,

”Hvorfor skal vi bruge tropisk træ?”

”Hvorfor er det, vi skal bruge træ fremfor andre materialer i byggeriet?”

Læs mere på www.fsc.dk/responsibuild
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14