23948sdkhjf

Komplet program i plader og krydsfinér

Høeg Hagen & Co. introducerer Premium sporplade og ny Østen krydsfinér med tykkere yderfinér, og væksten fortsætter med uformindsket styrke.
Siden Høeg Hagen & Co. i sommeren 2006 trådte ind på plademarkedet er der fortløbende blevet introduceret nye produkter, og med den nye sporplade Premium har Høeg Hagen & Co. et komplet program, der naturligvis fortløbende vil blive suppleret i takt med udviklingen af nye produkter.

Premium sporpladen bliver lagerført og solgt i formatet 1220 x 2440 mm i tykkelser på 9 og 12 mm. Foruden den nye sporplade præsenterer Høeg Hagen & Co. også en ny Østen krydsfinér med tykkere yderfinér.

– Vores Østen krydsfinér Bitangor er blevet populær blandt mange af vores kunder, og nogle har efterspurgt en vare med en tykkere yderfinér. Den har vi fundet i form af en finér med 1,5 mm. yderfinér. Det betyder, at vi på vores hjemmeside nu tilbyder to typer Østen krydsfinér. Den kendte Bitangor og den nye med teksten 1,5 mm yderfinér, siger salgschef Ricki Kjeldsen.

Minipakker er et superalternativ
For at imødekomme kundeønsker introducerer Høeg Hagen & Co. nu også minipakker inden for nogle varegrupper. Indtil videre drejer det sig om støbefinér og de to typer Østen krydsfinér.

– Minipakkerne betyder, at kunderne ikke behøver at bestille en hel pakke af en bestemt tykkelse. Nu kan de nøjes med 20 plader pr. pakke. Det er en stor hjælp til kunderne. Minipakkerne er et superalternativ til store pakker på den ene side og dyre køb i anbrud på den anden, siger Ricki Kjeldsen om det nye initiativ.

Lagerføring for kunderne
– Det er vores målsætning at lagerføre for kunderne, som dermed for en lille meromkostning får frigjort en masse lagerplads og får reduceret deres kapitalbinding.

Det kan ske, hvis vi fra dag til dag kan levere de produkter, kunderne ønsker. Dermed kommer vi reelt til at fungere som deres lager efter samme princip, som Høeg Hagen & Co. har opbygget med stor succes inden for trælastområdet, siger Ricki Kjeldsen videre og påpeger, at lagerføringen bliver gjort ekstra attraktiv med Høeg Hagen & Co´s indpakningsservice.

Nye strøer og solid indpakning
– Vi forsyner alle de pakker, vi tager hjem på lager med nye og højere strøer, så de er lettere og hurtigere at håndtere for truckførere på lagrene. Desuden sikrer vi os, at indpakningen med folie og jernbånd er i orden, siger Ricki Kjeldsen, der kan glæde sig over, at væksten i pladesalget fortsætter.

– Vi har ramt rigtigt. Kunderne kan lide vores koncept. Vi har oplevet kontinuerlig vækst siden starten, og februar måned har været den hidtil bedste for afdelingen, siger Ricki Kjeldsen.

Kilde: Høeg Hagen & Co. A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234