23948sdkhjf

Mindre møbelsnedkeri i Aalborg investerer stort

Nordjysk Møbelfabrik i Nørresundby ved Aalborg opruster for at imødekomme efterspørgslen på bordplader, skabslåger og andre specialmøbler.
Nordjysk Møbelfabrik i Nørresundby har i de seneste år mærket en markant fremgang på efterspørgslen på bordplader i standard og specialmål. I takt med en større efterspørgsel forventes dermed også en forholdsvis kort leveringstid, hvilket snedkeriet ikke tidligere havde kapacitet til at efterkomme.

Snedkervirksomheden har nu oprustet maskinparken med indtil flere nye CNC maskiner.

CNC maskinerne indbefatter blandt andet en stor kantlimer til ligesidede plader samt en kantlimer til runde plader.

- Før vi fik CNC maskinerne tog det 2 mand lang tid at lave 50 bordplader med opskæring og kantlimning. Idag går tingene noget nemmere blot i bedre og mere ensartet kvalitet, siger værkfører Carsten Ballhorn .

Nordjysk Møbelfabrik forventer at udvide maskinparken med endnu en CNC maskine inden for nær fremtid, en såkaldt Nesting-maskine til opskæring, boring og formatering af korpusdele og bordplader.

- Vi glæder os rigtig meget over den øgede efterspørgsel på vores produkter og, at vi nu kan give vores nuværende men i høj grad også nye kunder en fuldstændig optimal service ved hjælp af de nye maskiner, slutter Carsten Balhorn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094