23948sdkhjf

Fletstolen er rigtig i vinden

Trip Trap lancerer to nye møbelserier - Scirocco og Mistral - der begge er fremstillet af de unikke SunLoom-fibre
Scirocco er en vind, der blæser fra Nordafrika mod Sydeuropa. Og Mistral er en kraftig nordvestenvind i det sydøstlige Frankrig.

Så det er to friske vinde med sydeuropæiske impulser, der designmæssigt er blæst ind over Trip Traps to nye møbelserier - Scirocco og Mistral.

Begge de to nye serier er designet af Hans Thyge - og begge er fremstillet af de unikke SunLoom-fibre, der danner et elegant fletværk i en helt ny og ekstrem slidstærk kvalitet.

Scirocco-møblerne er ifølge Hans Thyge
- flygtige og luftige i designet. De sejlformede skørter leder tankerne hen på et net, som vinden har fået tag i, og i udtrykket har vi arbejdet med fornemmelsen af et stativ, som dækkes med et stykke stof.

Om Mistral siger Hans Thyge, at
- den er en meget enkel og minimalistisk fletstol med et mere firskåret og bastant udtryk end Scirocco. Stoleryggens store sejlagtige form ser ud, som om den er skåret ud af en klods, og fletværket er en interessant modpol til de lidt tunge former.

Møblerne i begge serier af fremstillet af SunLoom-fibre, der er opbygget med en kerne af polyesterfibre og en ekstrem modstandsdygtig overflade. Resultatet er et slidstærkt materiale og et smukt fletværk, der holder formen i årevis og kan tåle både regn og brændende sol. Møblerne kan derfor anvendes både ude og inde, og de har yderligere den fordel, at de kan rengøres med en højtryksrenser og ganske almindelige rengøringsmidler.

Scirocco-serien består af en stol, en armstol, en skammel og en solbænk kaldet ”Daybed”. De fås i farverne sort og hvid. Mistral er en armstol og den fås i sort og brun.




Kilde: Trip Trap

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109