23948sdkhjf

Hay indretter ferieboliger for FolkeFerie

FolkeFerie sælger ud af sine feriehuse. Møbelfirmaet HAY skal nyindrette feriehusene med designermøbler.
FolkeFerie er begyndt at sælge ud af sine ferieboliger – sidste år solgte man alle boligerne i feriecenteret i Sæby samt nogle af husene ved feriecenteret i Gilleleje. Nu er turen kommet til Marielyst Feriecenter, feriecenteret Sandvig på Bornholm samt Karrebæksminde.

Samtlige af husene, der sælges er nyrenoverede. Samtidig har man indledt et samarbejde med møbelvirksomheden HAY om indretningen af Marielyst .

I de nyrenoverede huse har man valgt at beholde Børge Mogensens spisestuestol fra 1947, og den går igen i samtlige huse. Det er arkitekt Laura Boysen, der står for nyindretningen af husene sammen med Jan Svensson fra HAY.

- Det ville være ressourcespild at kassere i hundredvis af stole, som ikke fejler andet end at de ser slidte ud, men de er blevet slebet, malet og fået nyt fletsæder hos Kvist Møbler, fabrikken, der producerer nye udgaver af Børge Mogensens klassikere, siger Laura Boysen til Berlingske Tidende.

HAY har til FolkeFerie udviklet et rundt spisebord med en tyk krydsfinerplade beklædt med sort linoleum og et understel i sortlakerede stålben – tegnet af arkitekt Leif Jørgensen. Derudover forsyner HAY feriehusene med et klapbord, specialle taburetter fra designeren Peter Johansen, en trepersoners sofa med betræk designet af Nanna Ditzel, loungestole tegnet af Jakob Wagner og lamper designet af Cecilie Manz.

Udover de ekslusive møbler er de små huse udstyret med køkkener fra Hanstholm Køkkenet.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078