23948sdkhjf

Skydedøre glider ind i danskernes bevidsthed

Det lækre design i glas og træ samt den pladsbesparelse, de praktiske skydedøre giver, er netop årsagen til, at salget af skydedøre i de seneste år er eksploderet. Det bekræfter salgstallene fra de 31 Designa butikker landet over.
Skydedøre er gledet ind i danskernes boligindretning som en kærkommen mulighed for praktisk opbevaring til hjem i alle størrelser

Glasdøre i sort og mat glas giver en flot effekt i både små og store rum.Der findes næppe et eneste rum i din bolig, som er uegnet til at få et skab med skydedøre. Det lækre design i glas og træ samt den pladsbesparelse, de praktiske skydedøre giver, er netop årsagen til, at salget af skydedøre i de seneste år er eksploderet.

Det bekræfter salgstallene fra de 31 Designa butikker landet over, der på 2 år har fordoblet salget af skydedørsskabe med indretnings-løsninger, som er udført med Designas helt særlige ”runde kanter”. Indretningsmodulerne kan leveres i hvid og ahorn.

Modige trend-kunder
Stigningen i salget skyldes ikke mindst, at vores kunder er modige og lidt frække i deres indretning. De er hurtige til at fange de nye trends, og i samarbejde med konsulenterne i vores butikker kan de indrette deres hjem med skydedøre overalt, fortæller Elsebeth Nortvig, der er designer og indretter butikkerne hos Designa.

Kunderne vælger praktiske og smukke løsninger til entreen, kontoret, bryggerset, børneværelset og endda som en skænk i stuen, der bygges op om et sæt lave skydedøre, nævner hun som eksempel.

Glasløsning med effekt
Skydedørene bruges ikke længere kun som låger til klædeskabet. Med den nye boligtrend bliver skydedørene også brugt til at skjuler rørinstallationer og gasfyr i bryggerset.

Netop nu er skydedøre i glas meget efterspurgt. Glasset, som kan bestilles i forskellige farver, giver boligen et eksklusivt udtryk. Glaslågerne spejler miljøet omkring skabet, så det giver en rummelig fornemmelse i et lille rum. I store rum giver glasset mulighed for at lege med lysindfald og store flader, oplever Elsebeth Nortvig.

Kilde: Designa

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078