23948sdkhjf

Kitchn åbner 32 nye butikker

Det nye køkkenkoncept kitchn åbner i Danmark 1. april. Her vælger kunden selv, hvor meget hjælp, der er brug for til at sætte drømmekøkkenet op. kitchn tilbyder 30 forskellige lågefronter og er en ny måde at købe bad, køkken og garderobe på. Kitchn åbner 32 nye butikker i Danmark og seks i Sverige.
- Vi giver en hånd lige der, hvor kunden vil have det. Kunden bestemmer, men er ikke overladt til sig selv. Råt er for kunden, der henter og monterer. Godt er for kunden, der lader fagfolk om det hele, forklarer Anders Hornebo, administrerende direktør, om det nye koncept kitchn.

Det nye køkkenkoncept kitchn åbner i Danmark 1. april. Her vælger kunden selv, hvor meget hjælp, der er brug for til at sætte drømmekøkkenet op. kitchn tilbyder 30 forskellige lågefronter og er en ny måde at købe bad, køkken og garderobe på.

32 butikker
kitchn lægger ud med 32 butikker i Danmark og seks i Sverige. Bag konceptet står Skandinavisk Køkkengruppe A/S. kitchn tilbyder samme koncept til bad og garderobe: man får alt den hjælp, man vil have – hverken mere eller mindre.

Udviklingen af kitchn bygger på 15 års erfaring med kæden Skab-Selv. Den sendes på pension samtidig med at det nye koncept lanceres.

Unik kvalitetsløsning
Undersøgelser viser nemlig, at nye og gamle boligejere gerne investerer i kvalitet, også når man selv står for en del af arbejdet.

Gør-det-selv er blevet noget, danskerne gør af lyst, ikke af nød. Man vil præge sine omgivelser, og man ønsker ofte en løsning, der er en unik blanding af det, man har set rundt omkring. Samtidig er det vigtigt, at det nye køkken ikke er mage til det, naboen har.

Helt eget køkken
- De fleste danskere vil gerne have et unikt køkken. Rigtigt mange synes også, at det er en sport at sætte det op selv, eller i hvert fald gøre en del af arbejdet. Med kitchn kombinerer vi som den første kæde i Danmark de to ønsker. Her får man lige præcis det kvalitetskøkken og den hjælp, man ønsker - og fred til at gøre resten selv, siger Anders Hornebo.

Fakta om kitchn i Danmark
1. april 2008 åbner kitchn på Amager, i Egå, Esbjerg V, Frederikshavn, Glostrup, Haderslev, Helsingør, Herning, Hillerød, Hobro, Holbæk, Holstebro, Horsens, Kolding, København Ø, Køge, Næstved, Odense, Randers, Ringsted, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Slagelse, Søborg, Sønderborg, Tilst, Thisted, Vejle, Viborg, Åbenrå og Svenstrup.


Kilde: kitchn - www.kitchn.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078