23948sdkhjf

FSC-søgemaskine får flyvende start

Blot en uge efter lanceringen af den nye internationale FSC-søgemaskine, www.fsc-products.org, har 15.955 brugere været forbi søgemaskinen, der hjælper forbrugere og virksomheder med at finde FSC-certificerede produkter.
I Danmark har 4000 brugere lagt den virtuelle vej forbi danmark.fsc-products.org/ – i alt har 15.955 brugere været forbi den nye internationale søgemaskine, der hjælper virksomheder og forbrugere med at finde FSC-certificerede produkter.

- Vi har i lang tid gerne ville lave en produktspecifik database, fordi mange forbrugere og virksomheder gerne vil købe FSC-certificeret, men kan have svært ved at finde specielle produkter. Jeg synes, at den første uge med al ønskelig tydelighed viser, at vi havde ret i denne antagelse. Jeg håber, at brugen vil stige endnu mere i takt med at kendskabet til databasen udbredes, udtaler Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder hos FSC Danmark.

I øjeblikket ligger der 1.127 produkter, skovejere og forhandlere i databasen. Dette tal forventes at være fordoblet ved udgangen af april.

Danmark er det land, der har langt de fleste brugere – godt 4.000 på en uge. Tyskland indtager en flot anden plads med 3142 brugere.

Kilde: FSC Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094