23948sdkhjf

Markedsføring serveret på et sølvfad

Leverandør af maskiner til den danske træ- og møbelindustri H.H. Maskiner er begejstrede – De har nærmest fået serveret målrettet markedsføring på et sølvfad med Wood Supply.
H.H. Maskiner leverer maskiner og udstyr primært til bearbejdning af massivtræ til den danske træ- og møbelindustri.

Virksomheden lancerede i slutningen af 2007 en web-shop, hvor der sælges alt mellem himmel og jord – eller i hvert tilfælde, alt hvad man måtte have behov for i forbindelse med træbearbejdning. For at gøre opmærksom på deres nye storstilede tiltag anvendte H.H. Maskiner Wood Supply.

- Vi lagde selv nyheden ind på portalen og oplevede efterfølgende en hel del trafik både på vores egne indlæg men også på vores annoncering på portalen, fortæller Anne Dorthe Egeskov Christiansen fra H.H. Maskiner til Wood Supply.

- Det er sjovt at få en så konkret respons, og man kan jo selv følge med og se, om det bliver en succes eller ej. Det virker lynhurtigt, selvfølgelig mest på første dagen af annonceringen, men det er nærmest som at få serveret markedsføring på et sølvfad.

Virksomheden har især haft stor glæde af muligheden for at måle på, hvor mange, der har set og læst henholdsvis annoncer og nyheder.

- På den måde kan vi målrette vores markedsføring og sætte ind, hvor der er mest behov for det, slutter Anne Dorthe.

Så hvis du skulle få lyst til at prøve det samme som Anne Dorthe og H.H. Maskiner, er du velkommen til at kontakte Wood Supply på tlf. 7528 6970 til en uforpligtende snak.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093