23948sdkhjf

By Lassen vokser videre

Regnskabsåret 2014 blev det hidtil bedste, og designvirksomheden har oprustet markant i forventning om fortsat fremgang.
Med et overskud på over syv millioner kroner før skat blev 2014 det hidtil bedste for møbel- og interiørvirksomheden By Lassen.

Efterkommerne til Flemming og Mogens Lassen fortsætter dermed den markante fremgang, som for alvor tog fart, da By Lassen i 2012 valgte at satse på egen distribution og sætte turbo på produktudviklingen. Siden er omsætning og indtjening tordnet i vejret.

- Det er efterhånden svært at tro på, at træerne ikke vokser ind i himlen. Vi har været ret ambitiøse i vores budgettering, men alligevel er vi blevet overraskede gang på gang, siger direktør og partner, Nadia Lassen, til Wood Supply.

Hun peger på et stærkt koncept og en fokuseret strategi som den altoverskyggende årsag til virksomhedens succes:

- Vi kommer med nogle gode produkter i en høj kvalitet og et skandinavisk formsprog, som tiltaler mange. Vi har gode arkitekter og en god historie. Når det sættes sammen i det rette koncept, så kommer man langt, siger Nadia Lassen.

Opruster til travlt efterår
By Lassen er vokset massivt på alle fronter, og medarbejderne har i en periode løbet meget stærkt. Ledelsen har derfor foretaget betydelige investeringer i blandt andet back office, supply chain, salg og kommunikation, og den samlede medarbejderstaben er nu øget til 18.

- Vi har valgt at geare organisationen til et forhåbentligt travlt efterår og har ansat flere specialister som led i en professionalisering af vores virksomhed. Det kræver en vis volumen at gøre det, og den har vi opnået nu, fortæller Nadia Lassen.

Investeringerne skaber forventning om endnu et godt regnskab, når bøgerne for 2015 lukkes om godt seks måneder:

- Med det billede, vi har set indtil videre, kommer vi til at vokse yderligere i 2015. Vi ligger fint til i forhold til budgetterne og er meget tilfredse med året indtil nu, siger direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125