23948sdkhjf

Øbro Træ går ’all in’ i Greve

Med købet af en tidligere Sanistål-ejendom igangsættes et større ombygningsprojekt.
Går alt efter planen, vil Øbro Træ i løbet af sensommeren 2015 åbne et stort logistikcenter og en ny drive in-tømmerhandel med håndværkerbutik i den tidligere Sanistål-ejendom ved Køge Bugt Motorvejen i Greve Syd.

Øbro Træ har de senere år oplevet betydelig vækst, og virksomheden kan i Greve se frem til dobbelt så meget plads som i det nuværende erhvervscenter i Københavns Nordhavn.

Det nye logistikcenter skal blandt andet fungere som centrallager for Øbro Træs to eksisterende forretninger i København, og ifølge direktør Uwe Plugge er investeringen et udtryk for en strategisk fremtidssikring af virksomheden:

- Infrastrukturen i Nordhavnen gør det dyrt for os at ligge her med hele vores distribution. Med en placering lige ved afkørslen til Greve Syd har vi gjort os umage for at finde den optimale beliggenhed, siger Uwe Plugge, der forventer en besparelse på omkring en million kroner i distributionsomkostninger som følge af flytningen.

Logistikcenteret udvides i samme proces til at foretage den komplette lagerstyring og distribution til webbutikken wood-online.dk, mens det nuværende logistikcenter i Nordhavn fortsætter som afhentnings- og serviceafdeling for kunder i lokalområdet.

Ejendommen i Greve består af en bygning på 10.000 kvadratmeter og en 50.000 kvadratmeter stor grund. Efter ombygningen sætter Øbro Træ sig på omkring halvdelen af ejendommen, mens typehusfirmaet Lind & Risør, der ejer halvdelen af Øbro Træ, får 1.200 kvadratmeter til rådighed. Samtidig videreføres en eksisterende lejeaftale med Danske Fragtmænd, således at hele anlægget bliver udnyttet fra dag et.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079